Popis
Amylon BIO puding rýžový se skořicí a jablkem 40 g Návod k přípravě: Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty. Náš tip: Puding lze uvařit i snáhražkami mléka jako je ovesný či sojový nápoj. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě. Složení: BIO rýžový škrob, BIO jablko sušené (8 %), BIO skořice mletá (3 %) Alergeny: Neuvádí se Nutriční hodnoty ve 100g: Energetická hodnota 1489kj/351 kcal, Tuky 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, Sacharidy 85 g, z toho cukry 1,7 g, bílkoviny 0,8 g, sůl 0 g  Náš tip: Puding lze uvařit i s náhražkami mléka jako je ovesný či sojový nápoj. Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.  Rýžový škrob s příchutěmi určený k přípravě pudingu za tepla vyrobený mícháním suchých surovin.

Výrobce Amylon

EAN: 8594006668361