Popis
PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna. Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít Složení: Kroupy ječné* *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75% Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.

Výrobce Bioharmonie

EAN: 8595582419033