Popis
POPIS Chilli omáčka Hoppy Smoked Peppers od výrobce My Chilli je vyrobená z farmářských moravských surovin Tato chilli omáčka získala 1 hvězdu na Great Taste Awards Tato chilli omáčka vznikla ve spolupráci s brněnským pivovarem Lucky Bastard Jedná se o speciální chilli omáčku ochucenou chmelem, díky čemuž získala omáčka úplně nový rozměr vůně a chuti  Po ochutnání chilli omáčky Hoppy Smoked Peppers nejprve ucítíte chuť chmele, a až po pár sekundách se dostaví pálivost, kterou omáčce dodávají chilli papričky Naga Bhut Jolokia, Carolina Reaper (jedny z nejpálivějších chilli papriček světa) a Habanero (velmi populární chilli paprička se střední pálivostí)  SPECIFIKACE Složení: paprika červená uzená 50 %, voda, ocet, cukr, česneková pasta (česnek 70 %, sůl, voda), pyré z chilli (Carolina Reaper 78 %, ocet), chmel 0,82 %, sůl, sušené chilli papričky Naga Bhut Jolokia, sušené chilli papričky Habanero, zahušťovadlo: Xanthan Stupeň pálivosti:        Objem: 185 ml Země původu: Česká republika PRAKTICKÉ RADY Spotřebujte před datem uvedeným na obale Spotřebujte před datem uvedeným na obale Skladujte v temnu při teplotě 4 až 25 °C Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C a spotřebujte do 4 týdnů RECEPT NA BUFFALO WINGS Ingredience1 kg kuřecích křídel, 200 g hladké mouky, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1 lžička sušeného česneku, 1 lžička soli, 1 lžička mletého pepře, 100 g másla, 3 lžíce chilli omáčky Hoppy Smoked Peppers My Chilli, mrkev a řapíkatý celer k podávání Na dip1 vanička krémového sýra, 1 kelímek smetany ke šlehání (31 - 33 %), 1 kelímek zakysané smetany, 1/4 lžičky sušeného česneku, sůl a pepř dle chuti Postup1 Kuřecí křídla očistěte a osušte papírovou utěrkou Hladkou mouku smíchejte s mletou sladkou paprikou, sušeným česnekem, solí a pepřem Křídla ve směsi obalte a vyskládejte je na plech vyložený pečícím papírem Pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 50 minut do zlatova 2 V míse smíchejte rozpuštěné máslo s chilli omáčkou a ve směsi obalte upečená kuřecí křídla 3 Mrkev a řapíkatý celer nakrájejte na tenké proužky 4 S míchejte krémový sýr, smetanu ke šlehání, zakysanou smetanu, sušený česnek a ochuťte solí a pepřem  Kuřecí křídla podávejte s proužky zeleniny a smetanovým dipem  Zdroj receptu: wwwmy-chillieu/products/honey-mustard-sauce CAROLINA REAPER Carolina Reaper je 2 nejpálivější chilli paprička světa (2018) a dosahuje extrémní pálivosti 2 200 000 SHU (Scovilleho stupnice pálivosti) Tato chilli paprička byla poprvé zapsána do Guinessovy knihy rekordů v roce 2013 Carolina Reaper vznikla křížením chilli papriček Bhut Jolokia a červeného Habanera Kromě extrémní pálivosti má sladkou ovocnou chuť s nádechem skořice a čokolády NAGA BHUT JOLOKIA Chilli paprička odrůdy Naga Bhut Jolokia dosahuje extrémní pálivosti 1 041 427 SHU (Scovilleho jednotek pálivosti) Tato chilli paprička byla od roku 2007 byla uvedena v Guinnessově knize rekordů jako nejpálivější chilli paprička světa Než ji předběhla paprička Trinidad Scorpion Moruga, Carolina Reaper s 2 200…

Výrobce My Chilli

EAN: 8594180500228

Číslo produktu: 16347