Popis
Couronne Kari pasta červená 1000 g
Thajská kuchyně je známá svou pikantností a pálivostí, kterou způsobuje právě kari pasta Díky této červené kari pastě přenesete Thajsko přímo do své kuchyně a na svůj stůl Červená kari pasta je kombinací šalotky, chilli, soli, sójového oleje, cukru, česneku, citrónové trávy, lístků bazalky a rostliny nazývané galangal (dosti podobná zázvoru)Velmi důležité je kari pastu hned na začátku přípravy pokrmu chvíli smažit na oleji nebo kokosovém krému, který je v thajské kuchyni také velmi používán Smažením se z kari pasty uvolní její příjemná vůně Thajská jídla se podávají většinou s rýží, která zmírní pálivost jídel
Země původu: Thajsko
Kari pasta červená je využívána při přípravě pikantních thajských jídel
Výrobce Couronne
EAN: 084909002327