Popis
POPIS Tabasco omáčka Habanero Pepper je pravou výzvou pro všechny milovníky ostrých jídel, kterým připadají ostatní tabasca málo pálivé Jde o dosud nejpálivější tabasco jamajského typu Obsahuje papáju, mango, cibuli a česnek pro správné rozvinutí chilli omáčky Chuť tak zůstává prudce pálivá bez toho aniž by byla omáčka chemická Chilli omáčka Tabasco Habanero Pepper je velmi pálivá (v porovnání s ostatními omáčkami tabasco) a na stupnici pálivosti dosahuje 7 000 jednotek SHU Přidejte ji všude tam, kde potřebujete zvýraznit chuť pokrmu Mleté maso, steak, ryby, polévky, omáčky, mexická kuchyně, dušená jídla, rýže nebo zeleninové pokrmy budou milovníkům ostrého chutnat ještě víc Tabasco neobsahuje žádné kalorie, má nízký obsah sodíku, je ideální na dochucení jídel při všech dietách (nízkokalorické, nízkosacharidové, nízkosodíkové, cholesterolové atd) SPECIFIKACE Složení: chilli papričky habanero, jedlá sůl, kvasný lihový ocet, papája, mango, cibule, česnek, koření Stupeň pálivosti:     (7 000 SHU) Objem: 60 ml Vhodné k: mletému masu, steakům, rybám, dušeným jídlům, rýži, do polévek, omáček, mexické kuchyně NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY (Údaje pro 100 g) Kalorie: 419 kJ / 100 kcal Tuky: 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g Sacharidy: 23 g z toho cukry: 21 g Bílkoviny: 1,5 g Soli: 6 g Vláknina: 2,4 g PRAKTICKÉ RADY Před použitím protřepte Skladujte a uchovávejte v suchu Po otevření uchovávejte v lednici při teplotě +6 °C a spotřebujte do 30 dní RECEPT NA CHILLI CON CARNE Ingredience1 lžíce olivového oleje, 1 velká cibule (nakrájená nadrobno), 1 čerstvá červená paprika (zbavená semínek a nasekaná nadrobno), sušené chilli papričky (množství a druh zvolte podle požadované výsledné pálivosti pokrmu, můžete použít i mleté koření, čerstvou chilli papričku nebo chilli omáčku na dochucení), 1 stroužek česneku (prolisovaný), 1 lžička sušené sladké papriky, 1 lžíce drceného kmínu, 500 g mletého hovězího masa, 300 ml vývaru, 400 g konzervovaných rajčat (nasekaných), ½ lžíce sušené majoránky, 2 čtverečky co nejkvalitnější hořké čokolády, sůl a pepř, 2 lžičky rajčatového protlaku, 400 g sterilovaných červených fazolí K podávání2 rajčata (nakrájená), 2 lžíce čerstvého koriandru, kukuřičné tortilly Postup1 Olej rozpalte na středním plameni, vhoďte cibuli a za pravidelného míchání ji asi pět minut opékejte Měla by změknout a zesklovatět Pak přisypte papriku, chilli, česnek, sušenou papriku a kmín Smažte dalších pět minut, pak ztlumte plamen, přidejte do pánve mleté maso a důkladně ho osmahněte Postupně by se mělo rozpadat z větších hrudek na úplně malé kousky Dbejte na to, aby se opeklo všechno a ze všech stran 2 Vývar přelijte do pánve Přidejte konzervovaná rajčata a přisypte majoránku, čokoládu, sůl a pepř Důkladně zamíchejte, přidejte rajčatový protlak a znovu promíchejte Přiveďte k varu, pak stáhněte plamen na minimum a nechte všechno dvacet minut probublávat Občas zamíchejte Nakonec přisypte slité a okapané fazole Znovu přiveďte k varu a ještě krátce povařte Jestli se vám zdá omáčka příliš hustá, přilijte trochu vody Podle potřeby dokořeňte solí a pepřem  Podávejte v kukuřičných tortillách ozdobené rajčaty a koriandrem Zdroj receptu a obrázku k receptu: wwwapetitonlinecz

Výrobce Mc Ilhenny

EAN: 011210006508

Číslo produktu: 37306