Popis
Koshihikari rýže je krátkozrnná rýže Japonica, jedna z nejoblíbenějších a nejznámějších v Japonsku a to hlavně pro svůj krásný, jasný „hikari“ vzhled. Právě tato rýže koshihikari se pěstuje v oblasti Ibaraki v severním Japonsku bez pesticidů. Rýže se stejně dobře hodí k japonské tak i k západní kuchyni. Lze si ji vychutnat jak horkou, tak i při pokojové teplotě, protože její zrna drží velmi dobře pohromadě a neztvrdnou ani po vychlazení.   Příprava : Rýži několikrát propláchneme a poté scedíme. Na 1 díl suché rýže použijeme 1,2 objemu vody. Vaříme cca 20 minut při mírné teplotě. Po uvaření udržujte 10 minut v teple, poté dobře provzdušněte jemným promícháním rýže a můžete podávat.    Složení: rýže 100% Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota 155 kj/kcal Tuky 0,5 g Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 39 g Sacharidy - z toho cukry 0 g Bílkoviny 0 g Sodík 0 Cholesterol 0 Vláknina 1 g.

Parametry

product name akafuji japanese koshihikari sushi rice @kg
minimální trvanlivost: 22.03.2024

Výrobce Akafuji

EAN: 4905671220299