Popis
Marináda na indonéské masové satay (kuřecí nebo jehněčí) Jednoduchá a snadná příprava všech domácích satay marinád i omáček. Složení: cibule, cukr, citronová tráva, sójová omáčka /voda, cukr,, sůl, sójové boby, pšeničná mouka/, galanga, sůl, česnek, semena koriandru, kmín, mletá kurkuma, sójový olej Na přípravu potřebujeme (4 porce): 1 baliček marinády, 450 g masa (kuřecí, jehněčí,nebo hovězí) nakrájené na 2 cm kousky, 2 lžíce rostlinného oleje, salátová okurka a cibule nakrájená na plátky na ozdobu Postup přípravy: Marinujte maso v marinádě s olejem. Nechte stát nejméně 2 hodiny přiklopené. Navlékněte pak maso na tyčky. Grilujte nebo pečte 8-10 minut. Potřete špízy alesponn 2x zbytkem marinády. Příležitostně obracejte. Podávejte s asijskou domací burskou omáčkou a vše ozdobte. Výrobce: Asian Home Gourmet Země původu: Thajsko Hmotnost: 50 g Nutriční hodnoty na 100g:  Energie 716 kJ / Energie 171 kcal Tuk 2,5 g toho nasycené 0,3 g Sacharidy 32,5 g Cukr 7,6 g Vlákna 3,6 g Proteiny 2,5 g Sůl 6,87 g.

Parametry

product name indonesian meat satay asian home gourmet 50g

Výrobce Asian Home Gourmet

EAN: 8886390201041