Popis
Miso pasta bílá Shinjyo – fermentovaná pasta z rýže a sójových bobů „Shiro Shiro Miso“. Miso je tradiční japonské dochucovadlo, které se vyrábí kvašením rýže, ječmenu, sójových bobů a plísně Aspergillus oryzae. Výsledkem je hustá pasta, která se dá použít ke zvýraznění chuti do omáček, pomazánek i na známou japonskou polévku miso shiru. Misho shiro (bílé miso) obsahuje oproti tmavému misu více rýže. Chuť miso shiro je nasládlá díky vysokému obsahu škrobů a menšímu podílu sójových bobů a soli oproti misu aka. Miso podporuje látkovou výměnu. Má velký obsah bílkovin, vitamínů a minerálů. Pomáhá při srdečních chorobách. Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje a proteiny ve vyváženém složení. Je nízkotučné a nízkokalorické a má schopnost na sebe vázat radioaktivní látky. Použití: Miso používejte jako dochucovadlo obilných a brambových kaší, do omáček, pomazánek či dušené zeleniny. Nejznámější je použití k přípravě japonské polévky miso shiru. Složení: rýže 41%, voda, sója 20%, sůl, glukózovo-fruktózový sirup, alkohol, barvivo: riboflavin. Alergeny: sója, alkohol. Může obsahovat obiloviny obsahující lepek. Hmotnost: 300 g Balení: Plastová nádoba Minimální trvanlivost do: viz datum na štítku na straně obalu Skladujte v suchu, chraňte před teplem. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte během několika dní. Země původu: Japonsko Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 954 kJ / 226 kcal Tuky 3,7 g Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g Sacharidy 39 g - z toho cukry 22 g Bílkoviny 8,2 g Sůl 6,0 g.

Parametry

product name shinjyo white miso paste 300g

Výrobce Shinjyo

EAN: 4901614003622