Popis
Kešu ořechy v medu 360 g Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři Spojení našeho domácího medu s exotickými kešu ořechy nás baví: „ Kešu v medu to já svedu mlsat noc a den. Jedna lžička, mhouřím víčka, no to je eden. “ Doufáme, že bude bavit i vás. A hlavně, že vám bude chutnat. Uvidíte, že svět je krásný. Jak jsme objevili kešu ořechy? Proč právě kešu ořechy a med? Slaďoučký akátový med, to nám chutná. Křupavé kešu oříšky, to nám chutná. A dohromady to spolu krásně ladí. Plnou sklenici oříšků zalitých medíkem milujeme, protože je to takhle móóóóóc dobré. Složení a konzistence medu s ořechy kešu Oříšky kešu v medu , to je poctivá směs celých kousků ořechů kešu zalitých kvalitním akátovým medíkem. Lžička nutná! Její chuť vás nikdy neomrzí. Lžička nutná! Doporučujeme co největší balení. Jako u všech našich výrobků nepoužíváme stabilizátory, cukerné sirupy ani jiná nepatřičná udělátka, která ve stoprocentně přírodním produktu nemají co dělat. Náš tip: nechte med s oříšky kešu v pokojové teplotě , ve které se jeho konzistence po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-) Ořechy kešu Pecky kešu jablíčka z tropického stromu ledvinovník západní tvarem připomínají ledvinky nebo kolínka. Mají jemnou nasládlou chuť a na skus musí křupnout. Naše kešu prémiové kvality z Afriky velikosti W240 jsou druhé největší na trhu. Co je to květový med? Včelky ho vyrábí ze slaďoučkého nektaru lučních květin, které kvetou na jaře. Sbírají ho z více druhů rostlin, pochází i z bylinek, řepky, buku a dubu, břízy, lípy, slunečnice, akátu, kaštanu, trnky, ale i třešně a ovocných stromů vůbec. Může být vícedruhový i jednodruhový pouze z jedné květinky. Akát – popis a zajímavosti Trnovník akát (též akát bílý, latinsky Robinia acacia) patří do čeledi bobovitých a pochází ze Severní Ameriky. Víte, že: do Evropy ho dovezl francouzský botanik Jean Robin na začátku 17. století, proslulý Kasejovický akát má obvod kmene 389 centimetrů, s tropickou akácií nemá nic společného? Další zajímavosti najdete na našem blogu. Výroba medu s kešu oříšky Kešu oříšky v medu děláme na naší farmě Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Celý výrobní proces je vlastně jednoduchý: tradiční postupy, kvalitní suroviny a poctivé řemeslo. To znamená stará dobrá ruční práce, náš domácí med a žádná chemie ani všelijaké náhražky. Věděli jste, že včela medonosná se kvůli lidské činnosti stala ohroženým druhem? Její úbytek člověka přímo ohrožuje – přidejte se proto k naší snaze pomáhat včelám. Tady si přečtěte, jak na to. A jak máme ořechy kešu v medu nejraději ? S našimi kešu oříšky v medu je každý den krásný. Jsou skvělé jako dezert, pro vaše zdraví i na chvíle, kdy si chcete jen tak křupnout. Je to bohatý zdroj vitamínů a řady užitečných látek pro vaše tělo. Náš tip: léto ve sklenici aneb udělejte si jahodovou medovou granolu. Podrobnosti o medu s ořechy kešu  Výživové údaje na 100 g Energie 1 840 / 439 kcal Tuky 19 g Z toho nasycené kyseliny 4,3 g Sacharidy 59 g Z toho cukry 49 g Bílkoviny 7,6 g Sůl 0 g Obsahuje: květový akátový med (58 %), kešu ořechy (42 %) Minimální trvanlivost: 12 měsíců od data doručení Skladování: teplota do 25 °C, vlhkost do 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici Alergeny: kešu ořechy Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů včetně sezamu, mléka, lepku nebo SO 2.

Výrobce Včelařství Domovina

EAN: 8594206402246