Popis
Mandle v medu 360 g Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři Mandle rádi máme: „ Sladké mlsáníčko s mandlemi nade všechno krásné zdá se mi. “ Jak jsme objevili mandle? Proč právě mandle a med? Mandlička v nahatém provedení chutná a křupe v medu přímo fantasticky. Sice to není ořech, ale jádro pecky plodu mandloně obecné, jenže to na věci nic nemění. Mandle nechutnaly nikdy líp. Složení a konzistence medu s mandlemi Mandle v medu , to je poctivá směs celých kousků mandlí zalitých kvalitním akátovým medíkem. Vedle mandle hnedle další mandle. Ta chuť je fantastická! Doporučujeme co největší balení. Jako u všech našich výrobků nepoužíváme stabilizátory, cukerné sirupy ani jiná nepatřičná udělátka, která ve stoprocentně přírodním produktu nemají co dělat. Náš tip: nechte med s mandlemi v pokojové teplotě , ve které se jeho konzistence po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-) Mandle Jádra pecek plodu stromu mandloně obecné všichni známe. A mandle rádi máme. Obzvláště tuto španělskou odrůdu, která vyniká sladkou chutí. Co je to květový med? Včelky ho vyrábí ze slaďoučkého nektaru lučních květin, které kvetou na jaře. Sbírají ho z více druhů rostlin, pochází i z bylinek, řepky, buku a dubu, břízy, lípy, slunečnice, akátu, kaštanu, trnky, ale i třešně a ovocných stromů vůbec. Může být vícedruhový i jednodruhový pouze z jedné květinky. Akát – popis a zajímavosti Trnovník akát (též akát bílý, latinsky Robinia acacia) patří do čeledi bobovitých a pochází ze Severní Ameriky. Víte, že: do Evropy ho dovezl francouzský botanik Jean Robin na začátku 17. století, proslulý Kasejovický akát má obvod kmene 389 centimetrů, s tropickou akácií nemá nic společného? Další zajímavosti najdete na našem blogu. Výroba medu s mandlemi Mandle v medu děláme na naší farmě Včelařství Domovina na okraji Vysočiny. Celý výrobní proces je vlastně jednoduchý: tradiční postupy, kvalitní suroviny a poctivé řemeslo. To znamená stará dobrá ruční práce, náš domácí med a žádná chemie ani všelijaké náhražky. Věděli jste, že včela medonosná se kvůli lidské činnosti stala ohroženým druhem? Její úbytek člověka přímo ohrožuje – přidejte se proto k naší snaze pomáhat včelám. Tady si přečtěte, jak na to. A jak máme mandle v medu nejraději ? S našimi mandlemi v medu je každý den marcipánový. Jsou skvělé jako dezert, pro vaše zdraví i na chvíle, kdy si chcete jen tak křupnout. Je to bohatý zdroj vitamínů a řady užitečných látek pro vaše tělo. Náš tip: proč hermelín na medu sypaný mandlemi rychle zmizí ze stolu. Podrobnosti o medu s mandlemi      Výživové údaje na 100 g Energie 2 058 / 492 kcal Tuky 31 g Z toho nasycené kyseliny 2,5 g Sacharidy 40 g Z toho cukry 38 g Bílkoviny 12 g Sůl 0,02 g Obsahuje: květový akátový med (44 %), mandle (56 %) Minimální trvanlivost: 12 měsíců od data doručení Skladování: teplota do 25 °C, vlhkost do 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici Alergeny: mandle Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů včetně sezamu, mléka, lepku nebo SO 2.

Výrobce Včelařství Domovina

EAN: 8594206402260