Popis
Příprava: Do pánve dejte 6 šálků (1,5 l) vody, 1 balení základu na ginger polévku, 1 malou zelenou papáju oloupanou a nakrájenou na kousky (2 šálky nebo 200 g), 500 g kuřecího masa nakrájeného na kousky. Přiveďte k varu a vařte dokud není kuřecí maso uvařené a papája měkká. Přidejte 1 svazek chilli listů. Tip: Pokud nemáte zelenou papáju, můžete použít chayote - čajot, chilli listy lze nahradit špenátem nebo řeřichou. Složení: sůl, zázvorový prášek 23 %, cibule, třtinový cukr, česnekový prášek, zvýrazňovač chuti: E631, E627 Hmotnost: 25 g Země původu: Filipíny Výživové údaje na 100 g výrobku Energie 576 kJ/ 138 kcal Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 22 g z toho cukry 8 g Bílkoviny 11 g Sůl 55 g .