Popis
POPIS
Chilli mash z chilli papriček Scotch Bonnet, která je velmi podobná příbuzné papričce Habanero Lahvička obsahuje 200 ml chilli mashe se sytě oranžovou barvou, který obsahuje semínka chilli papriček a sůl Mash vzniká rozdrcením čerstvých chilli papriček odrůdy Scotch Bonnet společně se solí Tato směs se pak nechá několik měsíců kvasit Vznikne chilli mash s pálivostí 35 000 SHU, který se výborně hodí pro doostřování pokrmů, k přípravě omáček, sals nebo dipů Chilli paprička Scotch Bonnet s pálivostí 100 000 – 350 000 SHU má typické aroma příbuzné papričky Habanero, kterým vás hned upoutá Má však sladší chuť a podsaditější tvar Tekuté chilli mash je v České republice žhavou novinkou Vyzkoušejte tento unikátní produkt z chilli nebo darujte opravdu originální dárek, který potěší všechny milovníky pálivých specialit
SPECIFIKACE
Složení: chilli papričky Scotch Bonnet, sůl ( 14-18 %)
Stupeň pálivosti: (35 000 SHU)
Objem: 200 ml
Země původu: Costa Rica
Vhodné k: ochucení pokrmů, do omáček, sals, dipů
praktické rady
Co je to MASH?
Mash vznikne rozdrcením čerstvých chilli papriček společně se solí Tato směs se nechá 2 až 6 měsíců fermentovat (kvasit) Výtažek z kůže, semínek a dužiny chilli papriček poskytne mashi intenzivní a bohatou chuť Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace Kromě chilli papriček, soli a octa neobsahuje mash žádné jiné látky ani konzervanty Mash se používá k přípravě omáček, dipů, sals a k ochucení pokrmů
Druh papričky
Stupeň pálivosti [SHU]
Jalapeño
5 000
Chipotle
7 500
Serrano
20 000
Cayenne
45 000
Tabasco
50 000
Habañero
350 000
Caribbean Red
445 000
Výrobce Chilli Doctor
EAN: 8595660100129